در 1945 بعد از سال‌ها تلاش مخترعان در صنایع غذایی، روش صنعتی برای جداسازی ساقه و تخم‌های فلفل دلمه‌ای» چنین ابداع شد که فلفل‌ها را در یک محفظه دربسته می‌ریختند و بعد از گذاشتن درپوش، از یک دریچه به مقدار 8 اتمسفر فشار هوا در محفظه تزریق می‌کردند. این مقدار فشار باعث می‌شد تا فلفل‌ها از محل اتصال ساقه خودبه‌خود ترک بخورد و بشکند و هوا وارد فلفل‌ها شود. با این کار،  فضای داخل و خارج فلفل‌ها هم‌فشار می‌گردد. حال، ناگهان دریچه محفظه را باز می‌کنند تا به دلیلی اختلاف فشار، تخم فلفل و ساقه‌ها ناگهانی به بیرون پرتاب‌شده و بدنه گوشتی آن‌ها در محفظه می‌ماند.

 

ادامه مطلب

تحلیل تضادی استراتژی های ماتریس (SWOTRIZ(TM

رونمایی از تکنیک ترکیبی SWOTRIZ

حل مسئله و بهبود محصول با استفاده از ابزارهای ماتریس تناقض و 40 اصل نوآورانه تریز

فلفل‌ها ,محفظه ,فشار ,ساقه ,یک ,دریچه ,در محفظه ,بعد از ,محفظه را ,دریچه محفظه ,ناگهان دریچه

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دات وب - آموزش برنامه نویسی و طراحی وب دبستان بصیرت سیبک • میمِ دیوانه • Taksoo Group یک فنجان عشق پرینتر و ریبون مشاوره روانشناسی هنر نوشته‌های گاه‌وبی‌گاه آنچه نمیگویم و لمس میکنم. دانلود خلاصه کتاب اصول و مبانی مشاوره گلادینگ